01:35:47  * jkridnerjoined
03:02:42  * whattjoined
03:03:13  <whatt>I am getting the following error using ruby 1.9.3
03:03:42  <whatt>http://stackoverflow.com/questions/21078200/i-am-unable-to-install-rails-on-cloud9-ide
03:05:17  <whatt>Permission denied - /usr/libexec/openshift/cartridges/c9-0.1/root/lib/ruby/gems/specifications/multi_json-1.8.4.gemspec
03:05:33  <whatt>`read': Permission denied - /usr/libexec/openshift/cartridges/c9-0.1/root/lib/ruby/gems/specifications/multi_json-1.8.4.gemspec (Errno::EACCES)
03:19:01  * whattquit
03:35:17  * Kasujoined
04:23:30  * adifahquit (Quit: bye)
06:04:31  * jwulfquit (Quit: Leaving)
09:36:57  * Kasuquit (Ping timeout: 252 seconds)
12:01:31  * tailsjoined
12:02:37  <tails>hey guys. I'm getting '/opt/rh/ruby193/root/usr/share/rubygems/rubygems/specification.rb:541:in `read': Permission denied - /usr/libexec/openshift/cartridges/c9-0.1/root/lib/ruby/gems/specifications/multi_json-1.8.4.gemspec (Errno::EACCES)' upn a bundle install all of a sudden. Do you have any idea what's up?
12:35:16  <Chip__Zero>tails: please ask support on http://support.c9.io about that, they should know what it's about
12:49:18  * tailsquit (Quit: Page closed)
13:31:02  * adifahjoined
13:57:18  * jkridnerquit (Remote host closed the connection)
14:17:41  * adifahquit (Ping timeout: 248 seconds)
15:06:24  * bobsledjoined
15:08:05  <bobsled>hi I'm having issues connecting to a simple http server I set up in node. the test-c9-blah.c9.io never loads. Anyone here that can help?
15:09:17  <bobsled>demo project works fine but when I copy the serevr.js file to another project it no longer works
15:49:16  * bmw0679joined
16:20:05  * jkridnerjoined
16:20:05  * jkridnerquit (Changing host)
16:20:05  * jkridnerjoined
16:47:05  * jkridnerquit (Remote host closed the connection)
17:07:27  * jkridnerjoined
17:07:27  * jkridnerquit (Changing host)
17:07:27  * jkridnerjoined
17:21:04  * bobsledquit (Ping timeout: 272 seconds)
17:30:44  * adifahjoined
18:06:31  * Kasujoined
18:32:07  * jkridnerquit (Remote host closed the connection)
19:44:42  * adifahquit (Quit: bye)
19:59:38  * kieppiejoined
20:00:18  <kieppie>hi folks
20:11:41  * adifahjoined
20:21:08  <kieppie>howdy - anyone online?
20:50:35  * jkridnerjoined
20:50:35  * jkridnerquit (Changing host)
20:50:35  * jkridnerjoined
21:40:42  * adifahquit (Quit: bye)
21:44:10  * nesl247joined
21:49:19  <nesl247>Is there a changelog for the IDE beta?
21:57:43  * bobsledjoined
21:58:29  <bobsled>hi I'm having issues connecting to a simple http server I set up in node. From the terminal everything seems fine when I run it. but the test-c9-blah.c9.io never loads. demo project works fine but when I copy the server.js file to another project it no longer works. what am I doing wrong?
21:59:57  * jkridner|workjoined
22:00:35  * jkridnerquit (Read error: Connection reset by peer)
22:30:03  * nesl247quit (Ping timeout: 272 seconds)
22:31:06  * kieppiepart
23:21:37  * jwulfjoined